Κριτικές επιτροπές 2022

Διεθνής Κριτική Επιτροπή Ταινιών Μεγάλου Μήκους Μυθοπλασίας

Πρόεδρος της Διεθνούς Κριτικής Επιτροπής

Alain Bergala

Έχει διατελέσει αρχισυντάκτης και υπεύθυνος αφιερωμάτων στο περιοδικό Cahiers du cinéma. Έχει μελετήσει σε βάθος το έργο του Ζαν-Λικ Γκοντάρ κι επιμελήθηκε το δίτομο έργο του σκηνοθέτη, «Γκοντάρ» («Godard par Godard»). Επίσης έχει γράψει πολλά βιβλία πάνω στο θέμα, όπως ενδεικτικά το «Godard au travail, les années 60» («Ο Γκοντάρ επί το έργον: η δεκαετία του ‘60»), καθώς και άλλα βιβλία, μελέτες και άρθρα σχετικά με το έργο των Ροσελίνι, Κιαροστάμι, Μπουνιουέλ κ. ά. Το 2000, γίνεται σύμβουλος του τότε υπουργού Παιδείας Τζακ Λανγκ σε θέματα κινηματογράφου και αναλαμβάνει στο Υπουργείο Παιδείας τον σχεδιασμό για την εισαγωγή της τέχνης στην εκπαίδευση. Κατόπιν, αναπτύσσει το σκεπτικό, τη μεθοδολογία και τη θέση του για την αξία της κινηματογραφικής εκπαίδευσης σε νεαρά παιδιά στο σύγγραμμά του «Υπόθεση Σινεμά» (L’hypothèse cinéma) και αναλαμβάνει τη διεύθυνση της σειράς DVD με τίτλο Σινεμά η Εδέμ, χάρη στα οποία ο κινηματογράφος μπαίνει στα σχολεία. Από το 1995 και μετά, είναι ιδρυτής και καλλιτεχνικός σύμβουλος του διεθνούς κινηματογραφικού πρότζεκτ «Κινηματογράφος, εκατό χρόνια νεότητας» («Cinéma cent ans de jeunesse»). Ακόμη, έχει σκηνοθετήσει πολλές ταινίες για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση όπως ενδεικτικά τα Faux-Fuyants (1983), Où que tu sois (1987), Pasolini la passion de Rome (2013) αλλά και κινηματογραφικά δοκίμια για τον Παβέζε, τον Φερνάν Λεζέ, τον Βίκτορ Ερίθε και τον Κιγιόσι Κουροσάβα. Επιπλέον έχει διατελέσει λέκτορας σε πανεπιστήμια της Λυόν, της Ρεν και του Παρισιού (Lyon 2, Rennes 2, Paris 3 Sorbonne nouvelle) αλλά και πρόεδρος του τμήματος κινηματογραφικής ανάλυσης της Ανώτατης Σχολής Επαγγελμάτων Εικόνας και Ήχου, La Femis. Τέλος επιμελήθηκε τις εκθέσεις Kiarostami Erice (Centre Pompidou 2006), Brune Blonde (Γαλλική Ταινιοθήκη 2010) και Pasolini Roma (Βαρκελώνη, Παρίσι, Βερολίνο, Ρώμη 2013).

Αγγελική Δαρλάση

Συγγραφέας παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας, θεατρική συγγραφέας, σεναριογράφος και διδάσκουσα δημιουργικής γραφής  σε ενήλικες και παιδιά.  Έχει επανειλημμένως βραβευθεί και διακριθεί για το συγγραφικό της έργο (πεζογραφικό και θεατρικό): αναγραφή βιβλίου της στους Διεθνείς Τιμητικούς Καταλόγους της ΙΒΒΥ, στη Διεθνή Λίστα White Ravens, Κρατικό βραβείο συγγραφής Θεατρικού έργου για παιδιά (2018, 2010), Βραβείο του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ για εφηβικό-νεανικό βιβλίο (2018, 2010) και για τη συγγραφή εικονογραφημένου βιβλίου (2015), Κρατικό Βραβείο Παιδικού Λογοτεχνικού βιβλίου (2005) κά. Βιβλία κι έργα της έχουν μεταφραστεί στα Τουρκικά, Κορεατικά, Γαλλικά και Ιταλικά, Αγγλικά, Γερμανικά. Βιβλία της έχουν διασκευαστεί για θεατρικές και κουκλοθεατρικές παραστάσεις όπως και για ταινίες, σε δικό της σενάριο, που βρίσκονται σε στάδιο development. Θεατρικά έργα της έχουν παιχτεί σ’ Ελλάδα κι εξωτερικό (Ρώμη, Καρλσρούη, Λονδίνο). Έχει διατελέσει μέλος σ’ επιτροπές των Κρατικών Βραβείων Παιδικών Βιβλίων και πρόεδρος  της κριτικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Τμήματος της Camera Zizanio. Συμμετέχει σε δράσεις και προγράμματα για τη φιλαναγνωσία καθώς και τη θεατρική και κινηματογραφική έκφραση κι εκπαίδευση παιδιών κι εφήβων. Είναι η Ελληνίδα Υποψήφια Συγγραφέας για το «Διεθνές Βραβείο Άντερσεν 2024», μετά από πρόταση του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ.

Edita Bilaver Galinec

Είναι συνιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Kids Meet Art που ασχολείται με προγράμματα κινηματογραφικού εγγραμματισμού στην Κροατία και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Παιδικού Κινηματογράφου (ECFA). Ως σύμβουλος επιχειρήσεων διαθέτει πολυετή πείρα στον επιχειρηματικό και τον θεσμικό τομέα· είναι ειδική στον στρατηγικό σχεδιασμό και τον σχεδιασμό στρατηγικών ανάπτυξης. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει ειδικευτεί στην αναβάθμιση των ικανοτήτων των πολιτιστικών οργανισμών και τη δημιουργία μεθοδολογίας για την ανάπτυξη κοινού. Ως CEO του Kids Meet Art, εμπλέκεται ενεργά στη διαμόρφωση προγραμμάτων κινηματογραφικού εγγραμματισμού στην Κροατία και την Ευρώπη χάρη στη χρηματοδότηση του υποπρογράμματος MEDIA.

Marta Jodko

Εργάζεται ως προγραμματίστρια στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου για Νέους Ale Kino! στο Πόζναν της Πολωνίας από το 2010. Επιμελείται επίσης ένα πρόγραμμα ταινιών για τη Μπιενάλε Τέχνης για Παιδιά στο Πόζναν και το παιδικό τμήμα του Φεστιβάλ Ταινιών Κινουμένων Σχεδίων Animator. Ως εκπαιδευτικός, εργάστηκε στο Εθνικό Μουσείο και σε διάφορους κινηματογράφους στο Πόζναν. Σπούδασε Ιστορία της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Adam Mickiewicz στο Πόζναν.

Rowena Martinez

Είναι η ιδρύτρια και πρόεδρος του Universal Kids Film Festival στην Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία. Η καριέρα της στο σινεμά για παιδιά μετράει 35 χρόνια αφοσιωμένης εργασίας και προώθησης της αξίας της ειρήνης στα παιδιά και τους νέους με την «πολιτιστική διπλωματία» μέσα από διεθνείς ανταλλαγές κινηματογραφικών προβολών και την εκπαίδευση στα Μέσα. Η Rowena διετέλεσε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωση Παιδικού Κινηματογράφου και Τέχνης (CFAA) στην Τουρκία επί δέκα έτη, μεταξύ 2012-2022. Ο οργανισμός διαχειρίζεται τις ετήσιες δραστηριότητες του Universal Kids Film Festival. Επιπλέον, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Παιδικού Κινηματογράφου (ECFA) και του Διεθνούς Κέντρου Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους (CIFEJ).

Διεθνής Κριτική Επιτροπή Kids & Docs

Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής Kids & Docs

Elisa Giovannelli

Μετά την απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Προώθηση Κινηματογραφικής Κληρονομιάς, η Elisa Giovannelli άρχισε να εργάζεται στην Cineteca di Bologna – Εκπαιδευτικό Τμήμα Schermi e Lavagne, το οποίο διευθύνει από το 2009. Το Schermi e Lavagne οργανώνει και διαχειρίζεται πολλές δραστηριότητες σχετικά με την ιστορία και τη γλώσσα του κινηματογράφου, όπως ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα κινηματογραφικής εκπαίδευσης για σχολεία, επιμόρφωση εκπαιδευτικών, Παιδικές Κινηματογραφικές Λέσχες, διαγωνισμούς ταινιών μικρού μήκους, προγράμματα Πρεσβευτών Νέων. Η Elisa Giovannelli διοργανώνει τα ετήσια σεμινάρια του Europa Cinemas στην Μπολόνια κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Il Cinema Ritrovato. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ECFA από το 2017.

Marco Gastine

Ο ελληνογάλλος κινηματογραφιστής Marco Gastine γεννήθηκε στο Παρίσι. Μετά από μια σύντομη σταδιοδρομία ως αρχιτέκτονας, μετακόμισε στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και ασχολήθηκε με τον κινηματογράφο. Έχει κάνει το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή κυρίως δημιουργικών ντοκιμαντέρ με κοινωνικό ενδιαφέρον, όπως τα «Μασσαλία, μακρινή κόρη» (βραβείο καλύτερου ελληνικού ντοκιμαντέρ 2004), «Θέμις», (Φεστιβάλ Καννών 2009), «Δημοκρατία, ο δρόμος του σταυρού» (υποψήφιο για το Prix Europa 2013) και «Μέχρι τη θάλασσα» (καλύτερο ντοκιμαντέρ, LAGFF 2020). Μέσω της Minimal Films (Αθήνα), της δικής του εταιρεία παραγωγής, έχει επίσης αναλάβει την παραγωγή ντοκιμαντέρ άλλων Ελλήνων κινηματογραφιστών, όπως το «Επόμενος σταθμός: Ουτοπία» του Απόστολου Καρακάση (IDFA 2015). Διδάσκει στη Σχολή Κινηματογράφου Σταυράκου στην Αθήνα και σε διάφορα διεθνή εργαστήρια (MFI κ.λπ.).

Sérgio Marques

Γεννήθηκε το 1971 στην Πορτογαλία. Είναι συγγραφέας και συντονιστής του Inflatable Cinema. Σπούδασε για να γίνει δάσκαλος εικαστικών και τεχνών για μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά αντ’ αυτού άρχισε να δημιουργεί και να αναπτύσσει τα δικά του πολιτιστικά πρότζεκτ. Το 2011 δημιούργησε την Ένωση και είναι υπεύθυνος για όλα τα καινοτόμα έργα και τις πολιτιστικές εμπειρίες. Μερικά από τα πρότζεκτ του είναι το Cinema in the Street, ένας υπαίθριος κινηματογράφος στη Λισαβόνα, με ελεύθερη είσοδο σε δημόσιους χώρους, που λειτούργησε από το 2011 έως το 2016. Περιλάμβανε ποιοτικό κινηματογράφο, κλασικές και ευρωπαϊκές ταινίες που προβάλλονταν σε μέρη που, με κάποιο τρόπο, πλαισίωναν το θέμα της ταινίας. Το Half Nine, μια νομαδική κινηματογραφική λέσχη. Από το 2015 έως το 2017, μια κινηματογραφική ομάδα μετακινούνταν σε όλη την πόλη του Πόρτο σε συλλογικότητες που οργανώνονταν σε κοινωνικές συνοικίες, σχολεία και δημόσιους χώρους και πραγματοποιούσε συνεδρίες με κινηματογράφο και συζητήσεις. Το Video Lucem, που έφερε τον κινηματογράφο σε εκκλησίες του Αλγκάρβε. Από το 2017 έως το 2019, πραγματοποιήθηκαν κινηματογραφικές προβολές σε 30 εκκλησίες του Αλγκάρβε, καθώς και 15 σινε-συναυλίες. Οι εκδηλώσεις έχουν ως στόχο να μεταφέρουν την τέχνη σε μέρη όπου συνήθως δεν πηγαίνει και συγκεντρώνουν περισσότερους από 15.000 θεατές.

Kevin De Ridder

Γεννήθηκε το 1985 και είναι κάτοχος πτυχίου Επιστημών Επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο της Γάνδης και μεταπτυχιακού τίτλου Εφαρμοσμένης Οπτικοακουστικής Επικοινωνίας από το Thomas More. Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος επικοινωνίας και outreach σε οπτικοακουστικούς οργανισμούς στο Βέλγιο και ως κριτικός κινηματογράφου σε διάφορα μέσα. Έχει δραστηριοποιηθεί σε διάφορους τομείς (προβολές, διανομή και εκπαίδευση) με στόχο να φέρει σε επαφή το κοινό με τον κινηματογράφο. Από το 2019, εργάζεται ως υπεύθυνος προγράμματος στο JEF. Το JEF είναι το σημείο επαφής για οποιονδήποτε ασχολείται με τον νεανικό κινηματογράφο και τα νέα μέσα, εντός και εκτός του σχολικού περιβάλλοντος, στο ολλανδόφωνο τμήμα του Βελγίου. Το JEF διοργανώνει το μεγαλύτερο νεανικό φεστιβάλ κινηματογράφου στη Φλάνδρα.

Sibylle Stürmer

Είναι καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Macromedia της Κολωνίας και ήταν επικεφαλής της Σχολής Δημιουργικών Τεχνών του ιδρύματος για περισσότερο από μια δεκαετία και μέχρι πρόσφατα. Επίσης, έχει υπάρξει Υπεύθυνη του Προγράμματος Σπουδών Κινηματογράφου/Τηλεόρασης στα παραρτήματα Κολωνίας, Μονάχου και Βερολίνου του ίδιου πανεπιστημίου. Είναι διευθύντρια της εταιρείας παραγωγής “Mein bewegtes Leben”. Έχει σπουδάσει Γραφιστική και Κινηματογράφο/Τηλεόραση σε μεταπτυχιακό επίπεδο και έχει δουλέψει ως σκηνοθέτρια, διευθύντρια φωτογραφίας και μοντέζ σε ντοκιμαντέρ, και χορευτικά βίντεο και ντοκιμαντέρ για περισσότερα από 15 χρόνια, πριν καταπιαστεί με τη διδασκαλία. Οι ταινίες της και οι βιντεο-εγκαταστάσεις της έχουν συμμετάσχει σε φεστιβάλ και έχουν αποσπάσει αρκετά βραβεία.

Διεθνής Κριτική Επιτροπή Ταινιών Μικρού Μήκους Μυθοπλασίας

Ειρήνη Δελιδάκη

Είναι μουσειοπαιδαγωγός και εργάζεται στο Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Από το 2009 έχει αναλάβει την επιστημονική επιμέλεια, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποιούνται στο Μουσείο κινηματογράφου. Από το 2011 συνεργάζεται με τα γραφεία πολιτιστικών θεμάτων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής/Δυτικής Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνοντας επιμορφωτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς. Είναι, επίσης, μέλος του εκπαιδευτικού τμήματος nextgen του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στην επιλογή ταινιών που προορίζονται για εκπαιδευτικές προβολές ενώ σχεδιάζει και υλοποιεί το συνοδευτικό εκπαιδευτικό των συγκεκριμένων προβολών. Είναι υποψήφια διδάκτωρ του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολγίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με κύριο αντικείμενο της έρευνας της, τη συμβολή των μουσειοπαιδαγωγικών προγραμμάτων του ΜΚΘ και κατ’ επέκταση της κινηματογραφικής παιδείας, στην συναισθηματική, αισθητική και γνωστική ανάπτυξη των μαθητών.

Marion Heimlund

Άρχισε να εργάζεται στο μεγαλύτερο Διεθνές Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου της Νορβηγίας στο Kristiansand (KICFF) ως προγραμματίστρια τον Αύγουστο του 2021. Από το 2007, ασχολείται ενεργά με την κινηματογραφική βιομηχανία και, μεταξύ άλλων, συνεργάστηκε με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Tromsø. Είναι η εκπρόσωπος για τα παιδιά και τους νέους στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Κινηματογραφικών Λεσχών στη Νορβηγία.

Alessandro Stevanon

Είναι λέκτορας μέσων και κινηματογράφου, παραγωγός και σκηνοθέτης. Οι παραγωγές του περιλαμβάνουν ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ, τα οποία έχουν προβληθεί σε πολλά διεθνή φεστιβάλ (Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Clermont-Ferrand International, Visions du Réel, Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου TIFF Kids, Mostra Internazionale d’Arte Cinematografica di Venezia, κ.λπ.) και έχουν λάβει μεγάλα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου «Michelangelo Antonioni». Από το 2016 έως το 2021 ήταν διευθυντής του Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ-Frontdoc. Από το 2021 είναι καλλιτεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος του εκπαιδευτικού προγράμματος του Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου Cactus International.

Διεθνής Κριτική Επιτροπή Ταινιών Μικρού Μήκους Animation

Zuzana Bahulova

Είναι animator και σχεδιάστρια από την Τσεχία. Έχει διδακτορικό στο animation και κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε σε πολλά προγράμματα στο εξωτερικό, μεταξύ άλλων και στο CalArts (ΗΠΑ), που ίδρυσε ο Γουόλτ Ντίσνεϊ. Εργάζεται στο φημισμένο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ζλιν ως υπεύθυνη του προγράμματος ταινιών animation μικρού μήκους. Πολλές από τις ταινίες της έχουν προβληθεί σε διάφορα φεστιβάλ σε όλον τον κόσμο. Το σχέδιο «Hi-Tech Footwear Skin» απέσπασε πολλά σημαντικά βραβεία ντιζάιν, όπως τα Red Dot (2x), Γερμανικό Βραβείο Καινοτομίας, European Product Design Award και Global Footwear Award. Το σχέδιο της μπάλας του βόλεϊ «Handshake» κέρδισε το Γερμανικό Βραβείο Καινοτομίας. Έχει επιμεληθεί τις συλλογές ρούχων και στολών της γερμανικής και της τζαμαϊκανής αποστολής σε προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναστασία Δημητρά

Διδάσκει και είναι διευθύντρια των τμημάτων animation και διαδραστικών μέσων και Game Design στον AKTO (επικυρωμένο κολέγιο Middlesex University, Λονδίνο). Διδάσκει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Animation (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής). Έχει διδάξει σε Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με γνωστικό αντικείμενο τα κινούμενα σχέδια. Έχει συνεργαστεί για την παραγωγή ταινιών κινουμένων σχεδίων με τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των Κουνούπι ΟΕ και Artoon S.A. Το 1995 ίδρυσε την ατομική δημιουργική της επιχείρηση. Δημιούργησε αρκετές παραγωγές, όπως η Cartoonia 36/Επεισόδια 26 στην ελληνική τηλεόραση. Το 2011 δημιούργησε τις ταινίες Διαδρομές (2011), Εμμονές (2015) και Συμμαθήτρια (2021). Συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα, έχει γράψει βιβλία και άρθρα για την τέχνη κινουμένων σχεδίων, και έχει υπηρετήσει ως πρόεδρος και μέλος κριτικής επιτροπής σε φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων, συμπεριλαμβανομένης της Επιτροπής Επιλογής 2002 για το Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων της Χιροσίμα. Είναι διαχειρίστρια της ASIFA HELLAS και αντιπρόεδρος της ASIFA International.

Alfred Sesma

Από το 2001 έως το 2015, εργάστηκε στην ανάπτυξη διαφορετικών έργων στον τομέα της πολιτιστικής διαχείρισης και επικοινωνίας. Μεταξύ των οποίων η διοίκηση και ο συντονισμός του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Animation της Καταλονίας«Animac», 2001-11 και του πρώτου Animation Production Forum (2011). Από το 2011 έως το 2013 ήταν ο διευθυντής του Toon a Ville, συνέδρια επαγγελματιών σχετικά με το τηλεοπτικό περιεχόμενο για παιδιά, και ιδρυτής και διευθυντής του Toon a Ville S.L., μιας εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη τουριστικών οδηγών για παιδιά σε Επαυξημένη Πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή είναι σεναριογράφος, προγραμματιστής και επικεφαλής των διεθνών πωλήσεων και αγορών της Pack Màgic, διανομέα που ειδικεύεται στο οπτικοακουστικό περιεχόμενο για παιδιά και οικογένειες.

Κριτικές Επιτροπές Νέων και Παιδιών

Διεθνής Κριτική Επιτροπή Νέων
  • Ayelén Molina-Heimlund (Νορβηγία / Norway)
  • Stine Loebrich (Γερμανία / Germany)
  • Fotis Papadopoulos (Ελλάδα / Greece)
  • Andrea Reininger (Αυστρία / Austria)
  • Sonja Stöttner (Γερμανία / Germany)
Κριτικές Επιτροπές των Παιδιών (ηλικίας έως 12 ετών)

Κριτική επιτροπή ταινιών μεγάλου μήκους μυθοπλασίας

Γαλάνης Ιάσωνας / Galanis Iasonas
Γκουβιά Μυρτώ-Δήμητρα / Gkouvia Myrto-Dimitra
Ζέκιου Σμαράγδα / Zekiou Smaragda
Θωμαΐδης Ευάγγελος / Thomaidis Evangelos
Καραχάλιου Γεωργία / Karachaliou Georgia
Κορδελά-Βιδάλη Ιρίνα / Kordela-Vidali Irina
Κουλούρης Παρασκευάς / Koulouris Paraskevas
Κούρος Απόστολος / Kouros Apostolos
Λαγκουβάρδος Nικόλας / Lagkouvardos Nikolas
Μπαζάκα Παρασκευή / Bazaka Paraskevi
Παπαδοπούλου Δανάη / Papadopoulou Danai
Χαλκιαδάκη Άννα / Chalkiadaki Anna

Κριτική επιτροπή ταινιών μικρού μήκους μυθοπλασίας

Ανδρουλάκη Ελένη / Androulaki Eleni
Γκούρλας Αλέξανδρος / Gkourlas Alexandros
Δεπούντη Νίκη / Depounti Niki
Δημητροπούλου Δήμητρα-Μύρινα / Dimitropoulou Dimitra-Myrina
Δρέσσου Μαρία-Ελένη / Dressou Maria-Eleni
Θεοδωρίδου Ιουλιέττα / Theodoridou Ioulietta
Θωμά Ίρις / Thoma Iris
Κουμουνδούρος Θάνος / Koumoundouros Thanos
Κούρτης Γιώργος / Kourtis Giorgos
Λάμπρου Κωνσταντίνα / Lamprou Konstantina
Παλλιούδη Ιωάννα / Pallioudi Ioanna
Παπαδάκη-Παπαζαχαρίου Κωνσταντίνα-Γεωργία / Papadaki-Papazachariou Konstantina-Georgia

Κριτική επιτροπή ταινιών μικρού μήκους animation

Αθανασίου Ειρήνη / Athanasiou Eirini
Ανδρέου Ορέστης / Andreou Orestis
Αντωνίου Ειρήνη / Antoniou Eirini
Γκιζάνη Αριάδνη / Gkizani Ariadni
Δημητροπούλου Αριάδνη / Dimitropoulou Ariadni
Δρε Χρυσηίδα / Dre Chrysiida
Κατραντζή Δήμητρα / Katrantzi Dimitra
Παναγοπούλου Ραφαηλία / Panagopoulou Rafailia
Παχουλάκης Μάριος / Pachoulakis Marios
Στρουμπάκου Χριστίνα / Stroumpakou Christina
Φεύγας Ανδρέας / Fevgas Andreas
Φιλιπποπούλου Φωτεινή / Filippopoulou Foteini

Κριτική επιτροπή ταινιών ντοκιμαντέρ

Ανδριόπουλος Ιωάννης / Andriopoulos Ioannis
Βάνης Δημήτρης / Vanis Dimitris
Βασιλακοπούλου Μαρία-Βασιλική / Vasilakopoulou Maria-Vasiliki
Δούλος Νικόλαος / Doulos Nikolaos
Θανοπούλου Χρύσα / Thanopoulou Chrysa
Καλλιοντζή Εριφύλη / Kalliontzi Erifyli
Καλούδη Ιωάννα / Kaloudi Ioanna
Καράμπελα Ελένη-Άννα / Karampela Eleni-Anna
Καρβούνη Φαίδρα-Αντωνία / Karvouni Faidra-Antonia
Κρίσπη Δήμητρα / Krispi Dimitra
Λιμπιωτάκος Γιώργος-Δημήτρης / Limpiotakos Giorgos-Dimitris
Μπελεκούκια Φωτεινή / Belekoukia Foteini
Μποντούρι Σάρα / Bontouri Sara
Ξένος Ιωάννης / Xenos Ioannis
Παπανικολάου Μαρία / Papanikolaou Maria
Παπασωτηροπούλου Μαρία / Papasotiropoulou Maria
Πολίτη Δήμητρα / Politi Dimitra
Ράλλη Βασιλική / Ralli Vasiliki
Σαμψούνης Βαγγέλης / Sampsounis Vangelis
Τζαβάρα Γεωργία / Tzavara Georgia

Κριτικές Επιτροπές των Παιδιών (ηλικίας 13 ετών και άνω)

Κριτική επιτροπή ταινιών μεγάλου μήκους μυθοπλασίας

Αντωνίου Γιώργος / Antoniou Giorgos
Αυγουστίνου Αδαμαντία / Avgoustinou Adamantia
Καλαμπάκα Βασιλική / Kalampaka Vasiliki
Κουλούρη Γαλανή / Koulouri Galani
Κούτσιος Κωνσταντίνος / Koutsios Konstantinos
Λύρα Έλενα / Lyra Elena
Μόσχου Πηνελόπη / Moschou Pinelopi
Σιαμκούρη Γαβριέλλα / Siamkouri Gavriella
Τσίγκρη Ελένη / Tsigkri Eleni
Τσουρέα Γεωργία / Tsourea Georgia
Φλέσσας Θεόδωρος / Flessas Theodoros
Φουρτούνη Χριστίνα / Fourtouni Christina

Κριτική επιτροπή ταινιών μικρού μήκους μυθοπλασίας

Βλαστάρης Αλέξανδρος / Vlastaris Alexandros
Καϊμασίδης Γιάννης / Kaimasidis Giannis
Κορομπόκης Θάνος / Korompokis Thanos
Παναγούλη Ηλιάνα / Panagouli Iliana
Παπαγεωργίου Νίκη / Papageorgiou Niki
Πετροπούλου Άντζυ / Petropoulou Antzy
Πουρσανίδη Αικατερίνη / Poursanidi Aikaterini
Ρουσιάκη Ραλένα / Rousiaki Ralena
Τζοΐτη Κατερίνα / Tzoiti Katerina
Τσιωτάκη Μαρία / Tsiotaki Maria
Χάρδας Γιάννης / Chardas Giannis
Χριστοφιλέα Θεοδώρα / Christofilea Theodora

Κριτική επιτροπή ταινιών μικρού μήκους animation

Βάραγκα Δήμητρα / Varagka Dimitra
Βασιλοπούλου Σίλια / Vasilopoulou Silia
Βλαστάρης Χάρης / Vlastaris Charis
Καλογεράκη Γεωργία / Kalogeraki Georgia
Κοϊμψίδου Δήμητρα / Koimpsidou Dimitra
Μπουρνάζου Μαρία-Δεσποινα / Bournazou Maria-Despoina
Οτάκε Αινείας / Otake Aineias
Σκούτα Αδαμαντία / Skouta Adamantia
Σκουτέρης Δημήτρης / Skouteris Dimitris
Σκυλλάκου Ασπασία / Skyllakou Aspasia
Σπυροπούλου Αλεξάνδρα / Spyropoulou Alexandra
Τσακιρίδη Βασιλίνα / Tsakiridi Vasilina

Κριτική επιτροπή ταινιών ντοκιμαντέρ

Γαλανάκη Μαρία / Galanaki Maria
Γιαννακοπούλου Ειρήνη / Giannakopoulou Eirini
Γκρίλλας Αναστάσιος / Gkrillas Anastasios
Δάρας Γιάννης / Daras Giannis
Ζύγουρα Μαρία / Zygoura Maria
Καλλιοντζής Παναγιώτης / Kalliontzis Panagiotis
Μητσάκου Μυρτώ-Στέλλα / Mitsakou Myrto-Stella
Παναγιωτακοπούλου Λένα / Panagiotakopoulou Lena
Σεϊντής Γιώργος / Seidis Giorgos
Σοφιανόπουλος Γιώργος / Sofianopoulos Giorgos
Τάτσης Ερμής / Tatsis Ermis
Τραγούστη Αντωνία / Tragousti Antonia
Φουρνοδάυλου Αγγελική / Fournodavlou Antzela

elGreek
Scroll to Top