Παιδικό σινεμά παντού!

2min-screenshot

Το Φεστιβάλ Ολυμπίας γιορτάζει τα 20 χρόνια του

 με προβολές βραβευμένων ταινιών σε όλη την Ελλάδα

 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυσή του, πραγματοποιεί δωρεάν υπαίθριες προβολές ταινιών σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με δήμους, κινηματογραφικές λέσχες και άλλους φορείς πολιτισμού. Το πρόγραμμα πραγματοποιείtai από 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου και θα είναι ανοιχτό σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού για κάθε ενδιαφερόμενο φορέα που επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτό.

Οι ταινίες

Όλες οι ταινίες προσφέρονται δωρεάν από την Ταινιοθήκη του Νεανικού Πλάνου, η οποία περιλαμβάνει ταινίες όλων των ειδών (μυθοπλασίας, κινουμένου σχεδίου, ντοκιμαντέρ), οι περισσότερες βραβευμένες στο Φεστιβάλ Ολυμπίας ή σε άλλα διεθνή Φεστιβάλ. Οι ταινίες συνδυάζουν την υψηλή αισθητική ποιότητα και αρτιότητα με την διασκέδαση και την ψυχαγωγία και απευθύνονται σε όλη την οικογένεια. Προέρχονται από πολλές χώρες και διαφορετικές κινηματογραφικές «σχολές» και εξετάζουν μια ευρύτατη γκάμα σύγχρονων κοινωνικών θεμάτων μέσα από το βλέμμα των παιδιών και των νέων.

Πληροφορίες

Οι δήμοι και οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, θα πρέπει να επικοινωνούν με το γραφείο του Φεστιβάλ Ολυμπίας στην Αθήνα:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.