Skip to content
Home » Angry

Angry

    Angry / Boos

    Βέλγιο, 15′, 2021

    age recommendation: 9+

    Some kids get very angry. So angry that they can no longer be home or in school. Parents and teachers call them bad. But are they? We meet some of these kids in the children's hospital at the psychiatry ward. Animated images accompany their voices as we discover why they are here, why they are angry, and how it makes them feel.

    Frederike Migom

    Είναι σκηνοθέτρια και σεναριογράφος που ζει στις Βρυξέλλες. Το μεγάλου μήκους ντεμπούτο της, “Binti” (2019), έκανε τη βορειοαμερικανική του πρεμιέρα στο Sundance το 2020 και έκτοτε δεν σταμάτησε να συλλέγει υποψηφιότητες και βραβεία, όπως αυτά για την Καλύτερη Ευρωπαϊκή Νεανική Ταινία στο Βερολίνο το 2020 και για την Καλύτερη Διεθνή Ταινία για Παιδιά στο Cinekid το 2019, ανάμεσα σε πολλά άλλα. Πρίν την “Binti”, η μικρού μήκους ταινία της “Nkosi Coiffure” (2015) προβλήθηκε σε σημαντικά φεστιβάλ, μεταξύ άλλων στο Tribeca Film Festival και στο φεστιβάλ του BFI στο Λονδίνο, ενώ το μικρού μήκους ντοκιμαντέρ της “Si-G is my Rap Name” (2016) συμμετείχε σε φεστιβάλ, όπως το Cinekid και το SESIF στη Σεούλ.


    Cast & Crew

    • direction: Frederike Migom
    • screenplay: Frederike Migom
    • cinematography:
    • editing: Geert Veuskens
    • music: Hendrike Scharmann
    • sound: Gedeon Depauw
    • cast:  Children of PAika Hospital
    • producer:  Maarten Schmidt
    • production company: Storyhouse
    • original language:  Dutch

    filmography

    • Nora & Sam (2021)
    • Binti (2019)
    • Si-G (2017)
    • Valies Vol Dromen (2017)
    • Nkosi Coiffure (2015)
    • Adam & Everything (2014)
    • Malakim (2014)
    en_USEnglish