Μπαμπάς

Dad / Pappa

film-roll Νορβηγία / Έγχρωμη / 8' / 2018 6+

Εντυπωσιακός, ντυμένος με κοστούμι και γραβάτα, ο μπαμπάς εμφανίζεται ένα βράδυ στο παράθυρο, κρατώντας ένα δώρο για τον γιο του. Ο μπαμπάς είναι δυνατός και γενναίος. Ελευθερώνει ζώα από την αιχμαλωσία, κερδίζει σε κούρσες με το σούπερ αμάξι του και βουτά στα βάθη του ωκεανού. Ο μπαμπάς είναι μάγος και μπορεί να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται σε μια στιγμή, έτσι απλά. Η ταινία αφηγείται την οδυνηρή λαχτάρα ενός παιδιού για τον απόντα πατέρα του.

Επισκεφθείτε τη Σελίδα Προβολής
director image

Atle Blakseth

Einar Dunsæd


Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο Volda στη Νορβηγία το 2002, ο σκηνοθέτης Atle Blakseth έχει συμμετάσχει σε πολλές μεγάλου μήκους ταινίες animation , σε παραγωγές οπτικών εφέ και σε τηλεοπτικές σειρές. Επιπλέον, έχει εργαστεί ως σκηνοθέτης και επικεφαλής animator σε μεγάλο αριθμό ταινιών μικρού μήκους. Τελευταία εργάστηκε ως καλλιτεχνικός διευθυντής και συσκηνοθέτης στην μεγάλου μήκους ταινία "Ella Bella Bingo", η οποία αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2020.

Ο Einar Dunsæd είναι ιδρυτής, σκηνοθέτης και animator της νορβηγικής εταιρείας παραγωγής Gimpville και έχει πολυετή πείρα στην παραγωγή τηλεοπτικών σειρών και κινηματογραφικών ταινιών. Αυτή τη στιγμή, εργάζεται ως layout artist και animator για την ταινία "Ella Bella Bingo".

Ανιματέρ
Atle Blakseth
Einar Dunsæd
Σενάριο
Atle Blakseth
Kari Tinnen
Μοντάζ
Atle Blakseth
Μουσική
Johannes Ringen
Σχεδιασμός Ήχου
Peter Dixon
Ερμηνείες
Hanna Kavli Lund
Παραγωγός
Torgeir Sanders
John Einar Hagen
Γλώσσα
Νορβηγικά, Αγγλικά
Φιλογραφία
Isfiske (2009)
Μικρού Μήκους Κινουμένου Σχεδίου