Ματώνω

I bleed / Sangro

film-roll Βραζιλία / Έγχρωμη / 8' / 2019 13+

Η ταινία είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία και αποτελεί την εκ βαθέων εξομολόγηση ενός ατόμου που ζει με τον ιό HIV. Η έκρηξη συναισθημάτων. Οι πρώτες αισθήσεις. Ένα animation που επιχειρεί να απομυθοποιήσει θέματα σχετικά με τον ιό που, μέχρι σήμερα, στοιχειώνει το φαντασιακό της κοινωνίας.

Επισκεφθείτε τη Σελίδα Προβολής
director image

Tiago Minamisawa

Bruno H Castro

Guto BR


Ο Tiago Minamisawa είναι παραγωγός και σεναριογράφος της ταινίας μικρού μήκους " Guida " της Rosana Urbes , η οποία απέ σπασε το βραβείο Jean - Luc Xiberras στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Animation Annecy και πέντε βραβεία στον Διεθνές Φεστιβάλ Animation Anima Mundi. Είναι επίσης παραγωγός της ταινίας μικρού μήκους ''A Common Place '', η οποία απέσπασε το μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο Διεθνές Φεστιβάλ Animation της Ουρουγουάης.

Ο Bruno H Castro είναι σεναριογράφος και παραγωγός της ταινίας μικρού μήκους ''Guida'' της Rosana Urbes, η οποία έχει αποσπάσει περισσότερα από 80 βραβεία σε φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Έχει, επίσης, γράψε ι το σενάριο για το ντοκιμαντέρ "O único com o nome EU" (The Only One Whose Name Is I) και την μεγάλου μήκους ταινία μυθοπλασ ίας "Depois que você foi" (After You Went Away).

Το 2013, σπουδαστής ακόμα, ο Guto BR έκανε την πρώτη μικρού μήκους ταινία animation, "Fuga Animada" (Animated Escape), και από τότε εργάζεται στον χώρο , έχοντας αναλάβει τη δημιουργία storyboard και την καλλιτεχνική διεύθυνση σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και μεγάλου μήκους ταινίες, μεταξύ των οποίων το "Viajantes do Bosque Encantado" (Voyagers of the Enchanted Forest), η νέα ταινία του Alê Abreu, του υπο ψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη της ταινίας "Το αγόρι και ο κόσμος".

Σκηνοθέτης
Tiago Minamisawa
Bruno H Castro
Guto BR
Σενάριο
Tiago Minamisawa
Bruno H Castro
Φωτογραφία
Fernando Fernandes
Μοντάζ
Tiago Minamisawa
Guto BR
Μουσική
Gustavo Kurlat
Ruben Feffer
Σχεδιασμός Ήχου
Ultrassom Music Ideas
Ερμηνείες
Caioh Deroci
Παραγωγός
Tiago Minamisawa
Γλώσσα
Πορτογαλικά
Φιλογραφία
Guto BR ()
Fuga Animada (2013)
Kids & Docs