Μιλέιντι

Milady

film-roll Ιταλία / Έγχρωμη / 19' / 2019 13+

Κολομβία, 1995. Ένα μωράκι με το όνομα Μιλέιντι, το υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες οι νέοι του γονείς, οι οποίοι αλλάζουν το όνομά του σε Giulia. Ρώμη, 2017. Η Giulia ψάχνει τις ρίζες της, συναντώντας νεαρούς ανθρώπους, οι οποίοι έχουν την ίδια εμπειρία με αυτήν. Αυτή είναι η ιστορία της Francesca, του Ananth, της Giulia και του Francesco, ανθρώπων διαφορετικής καταγωγής, που μας μιλούν για τις δυσκολίες του να είσαι υιοθετημένο παιδί.

Επισκεφθείτε τη Σελίδα Προβολής
director image

Giulia Tivelli

Flavia Scardini


Η Giulia Tivelli γεννήθηκε στη Μπογκοτά το 1994. Την υιοθέτησε ένα ζευγάρι Ιταλών και πήγε στη Ρώμη σε ηλικία ενάμισι έτους. Σπούδασε στη Σχολή Κινηματογράφου του Πανεπιστημίου Καλών Τεχνών της Ρώμης (RUFA). Ταυτόχρονα, παρακολούθησε ένα σεμινάριο σεναριογραφίας του Filippo Bologna, χάρις στο οποίο βάθυνε το πάθος της για τη συγγραφή. Το 2015, ξεκίνησε ένα διετές σεμινάριο σκηνοθεσίας με τη Susanna Nicchiarelli, η οποία επέβλεψε τη συγγραφή του σεναρίου για το πρώτο της ντοκιμαντέρ, "Μιλέιντι". Το 2016 έκανε την πρώτη μικρού μήκους ταινία της, "Dìade". Αυτόν τον καιρό ασχολείται με το σενάριο της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας της.

Η Flavia Scardini γεννήθηκε στη Ρώμη το 1991. Σπούδασε στη Σχολή Κινηματογράφου του Πανεπιστημίου Καλών Τεχνών της Ρώμης (RUFA) και συμμετείχε στην παραγωγή αρκετών ταινιών ντοκιμαντέρ και μικρού μήκους. Από το 2016 έχει δουλέψει στο τμήμα παραγωγής σημαντικών ιταλικών ταινιών.

Σκηνοθέτης
Giulia Tivelli
Flavia Scardini
Σενάριο
Giulia Tivelli
Φωτογραφία
Luca Bonaventura
Μοντάζ
Giulia Tivelli
Flavia Scardini
Μουσική
Fabrizio Bondi
Σχεδιασμός Ήχου
Federico Cabula
Ερμηνείες
Giulia Tivelli
Francesca Olga Hasbani
Francesco Nucci
Ananth Bux
Ada Amantea
Luigi Tivelli
Παραγωγός
Giulia Tivelli
Flavia Scardini
Γλώσσα
Ιταλικά
Φιλογραφία
Dìade (Giulia Tivelli) (2017)
We are the only one (Flavia Scardini) (2017)
Kids & Docs