Ο Τόμπι και το Τουρμπολεωφορείο

Tobi and the Turbobus / Tobi und der Turbobus

film-roll Γερμανία / Έγχρωμη / 8' / 2020 6+

Δεν δεχόμαστε ορθίους! Αυτός είναι ο κανόνας στο Τουρμπλεωφορείο. Ένας νεαρός λύκος θα δυσκολευτεί πολύ να βρει θέση για το τουρμπο-ταξίδι του προς την αληθινή φιλία.

Επισκεφθείτε τη Σελίδα Προβολής
director image

Verena Fels

Marc Angele


Ανεξάρτητη κινηματογραφίστρια με έδρα στον νότο της Γερμανίας, στο Ludwigsburg. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στις Τεχνολογίες Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο των Μέσων της Στουτγκάρδης, συνέχισε σπουδάζοντας Animation και Σκηνοθεσία στην Ακαδημία Κινηματογράφου της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Η πρώτη της ταινία, "Mobile", προβλήθηκε σε περισσότερα από 300 φεστιβάλ, κερδίζοντας 45 βραβεία και 10 εύφημους μνείες. Έχει εργαστεί, επίσης, για ανεξάρτητες παραγωγές μικρού μήκους ταινιών για τη γερμανική τηλεόραση. Πρόσφατα, σκηνοθέτησε το 2D animation μεγάλου μήκους "Derkleine Rabe Socke – Suchenachdemverlorenen Schatz", το οποίο προβλήθηκε στις γερμανικές αίθουσες.

Από 6 ετών μεγάλωσε στη Ζυρίχη. Αφού ολοκλήρωσε τη μαθητεία του σαν σχεδιαστής πολιτικός μηχανικός, άρχισε να δουλεύει σαν lighting artist για την εταιρεία Raumgleiter, όπου επέβλεψε αρκετές αρχιτεκτονικές αναπαραστάσεις. Το 2013 άλλαξε επαγγελματική κατεύθυνση, επιλέγοντας τα οπτικά εφέ, και άρχισε να εργάζεται ως 3D artist καιcompositorγια την εταιρεία Cloudscape GmbH. Από τον Οκτώβριο του 2014, σπουδάζει Animationκαι Οπτικά Εφέ στην Ακαδημία Κινηματογράφου της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

Ανιματέρ
Verena Fels
Marc Angele
Σενάριο
Verena Fels
Φωτογραφία
Marc Angele
Μοντάζ
Verena Fels
Μουσική
Alexander Wolf David
Andreas Pfeiffer
Σχεδιασμός Ήχου
Christian Heck
Ερμηνείες
Betty Tytko
Παραγωγός
Verena Fels
Γλώσσα
Γερμανικά
Φιλογραφία
Der kleine Rabe Socke (2019)
Mobile (2010)
Frau Grau (2006)
Die Qual der Wahl (2004)
Μικρού Μήκους Κινουμένου Σχεδίου