Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » AGORA PITCHING FORUM OPEN CALL – ANIMASYROS

AGORA PITCHING FORUM OPEN CALL – ANIMASYROS

  To ANIMASYROS powered by ΔΕΗ στηρίζει τους επαγγελματίες του ανιμέισον με μία στρατηγική συνεργασία με το Φεστιβάλ του Annecy.
  Στείλε μας το πρότζεκτ σου μέχρι 15 Ιουλίου!

  To ANIMASYROSpowered by ΔΕΗ επιστρέφει για 17η χρονιά, από τις 23 έως τις 29 Σεπτεμβρίουεπεκτείνεται κατά μία μέραεμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το πρόγραμμά του και, στο πλαίσιο της Αγοράςεγκαινιάζει μία νέα τριετή στρατηγική συνεργασία με το International Animation Film Market (MIFA) του Φεστιβάλ του Annecy, του μεγαλύτερου φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων στον κόσμο, με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου της Ελλάδας και της Γαλλίας.

  Tο Agora Pitching Forum του ANIMASYROS powered by ΔΕΗ εντάσσεται, φέτος, στο International MIFA Campus, ένα διεθνές πρόγραμμα που στόχο έχει να υποστηρίξει νέους δημιουργούς και καλλιτέχνες από χώρες της Μεσογείου, και συγκεκριμένα την Ελλάδα και την Κύπρο, τις Βαλκανικές χώρες, την Τουρκία, την Αίγυπτο και το Μαρόκο, παρέχοντάς τους δεξιότητες και εμπειρία. Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν συνολικά έξι (6) επαγγελματίες από τις παραπάνω χώρες οι οποίοι θα επιλεγούν βάσει του σχεδίου έργου που θα καταθέσουν έως τις 15 Ιουλίου.

  Στο πλαίσιο του International MIFA Campusαπό τις 25 έως τις 28 Σεπτεμβρίου, θα διοργανωθεί στη Σύρο το καθιερωμένο 4ήμερο εργαστήριο προετοιμασίας (Pitching Coaching Workshop), με Pitching Workshop Tutors καταξιωμένους επαγγελματίες του οπτικοακουστικού κλάδου που επιλέγονται από την ομάδα του International Animation Film Market (MIFA) του Φεστιβάλ του Annecy, και συγκεκριμένα την creative producer & μέντορα Delphine Nicolini, τη σεναριογράφο και σκηνοθέτιδα Claire Sichezκαι τον επικεφαλής του MIFA Talent Projects Sylvain Grain. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι έξι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν τα projects τους ώστε να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της διεθνούς αγοράς και θα προετοιμαστούν αποτελεσματικά ώστε να συμμετάσχουν στο International MIFA Campus Pitch που θα πραγματοποιηθεί, τον Ιούνιο του 2025, στο Annecy.

  Πώς συμμετέχεις στο Agora Pitching Forum και στο International MIFA Campus;
  Μάθε περισσότερα στο animasyros.gr!

  *Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα νέα της Αγοράς!

  elGreek