Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Καρποί απο σύννεφα

Καρποί απο σύννεφα

    Plody mraků

    Τσεχία / Έγχρωμη / 10′ / 2017

    Στα ξέφωτα ενός σκοτεινού δάσους, ο Τριχωτούλης ε την παρέα του ζουν στα λαγούμια και τρέφονται μόνο με καρπούς, οι οποίοι μόλις πέσουν στο έδαφος μεταμορφώνονται σε φρούτα που λάμπουν. Ωστόσο, αυτοί οι καρποί δεν εμφανίζονται και π0λύ συχνά. Τα ζώα φοβούνται ότι το δάσος δεν θα τους επιτρέψει να φύγουν από το ξέφωτο και ξεκινούν να αναζητήσουν την τροφή τους αλλού. Στο τέλος, παραιτούνται και περιμένουν να πέσει απο τον ουρανό. Ωστόσο, ο Τριχωτούλης δεν θέλει, απλώς, να περιμένει. Το δάσος του εξάπτει την περιέργεια και θέλει να ανακαλύψει τι κρύβει…

    Kateψina Karhαnkovα

    Η Kateřina Karhánková αποφοίτησε από το Τμήμα Κινουμένου Σχεδίου της Σχολής FAMU στην Πράγα. Ασχολείται, κατά βάση, με ταινίες για παιδιά και επισκέπτεται συχνά διάφορα σχολεία για να συζητήσει με παιδιά. Η ταινία της αποφοίτησής της «The New Species», που διαγωνίσθηκε στη γαλλική πόλη Ανσί το 2014, παρουσιάσθηκε στο μουσείο MoMA, στη Νέα Υόρκη, και έχει επιλεχθεί και λάβει βραβεία από το κοινό και τις επιτροπές πολλών διεθνών φεστιβάλ. Η επόμενη ταινία της, «Tony and Mr. Illness», κέρδισε πολλά βραβεία μεταξύ των οποίων και το βραβείο Gold Panda το 2015.


    Cast & Crew

    • σκηνοθεσία: Kateψina Karhαnkovα
    • Σενάριο: Kateψina Karhαnkovα
    • Φωτογραφία: Kateψina Karhαnkovα
    • Μοντάζ: Blanka Klνmovα
    • Μουσική: Jan Richtr
    • Σχεδιασμός Ήχου: Jan Richtr
    • Ερμηνείες: Sebastian Husαk, Teo Arichtev, Michaela Hoffovα
    • Παραγωγός: Tomα Michαlek

    Φιλμογραφία

    • Hurrah for blueberries (2017)
    • Tanny and Mr. Illness (2015)
    • New Species (2013)
    • Keep pace (2010)
    • Hot night (2010)
    • Present (2009)
    • Post etude (2009)
    elGreek