Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Κλωσσόπουλα

Κλωσσόπουλα

  Tweetlings / Pipungerne

  Δανία / Έγχρωμη / 5′ / 2009

  Η πριγκίπισσα και ο φρουρός

  Η Sille βρίσκει ένα μικροσκοπικό στέμμα μέσα σ’ ένα λουλούδι. Αποφασίζει να παραστήσει την πριγκίπισσα. Θα ήθελε κι έναν πρίγκιπα, αλλά ο Saxe δεν θέλει να είναι πρίγκιπας, θέλει να είναι φρουρός.

  Το εγκαταλελειμμένο αβγό

  Η Sille και ο Saxe βρίσκουν μες στο χορτάρι ένα εγκαταλελειμμένο αβγό. Η Sille αποφασίζει να το πάρουν υπό την προστασία τους, μέχρι να εκκολαφθεί.

  Στην όχθη του ποταμού

  Τα Κλωσσόπουλα πάνε εκδρομή στο ποτάμι. Κάνουν το μπάνιο τους και ο Saxe πάει για ψάρεμα με το κέλυφός του. Αλλά τα ψάρια δεν τσιμπάνε, κι ο Saxe αρχίζει να χάνει την υπομονή του.

  Ποντίκια στη σειρά

  Η φίλη των Κλωσσόπουλων, η Vigga η Ποντικίνα, τους κάνει επίσκεψη μαζί με τα μικρά αδερφάκια της, αλλά το ένα έχει χαθεί στον δρόμο. Η Sille και ο Saxe προσφέρονται να προσέχουν τα υπόλοιπα όσο αυτή θα ψάχνει για το χαμένο.

  Tone Tarding

  Η Tone Tarding ξεκίνησε ως εκπαιδευόμενη στην εταιρία κινηματογραφικών παραγωγών Dansk Tegnefilm υπό τη διεύθυνση του Jannik Hastrup. Κατά τη διάρκεια παραγωγής δύο ταινιών μεγάλου μήκους και αρκετών ταινιών μικρού μήκους διεύρυνε τις γνώσεις της σε όλους τους τομείς παραγωγής animation, μεταξύ των οποίων στο σχεδιασμό animation, την κάμερα, το μοντάζ, τον ήχο και την παραγωγή. Ακολούθως, εργάστηκε ως διευθύντρια παραγωγής στην πρώτη ταινία μεγάλου μήκους “Jungle Jack” της εταιρίας παραγωγής A.Film. Από το 1995 έχει συνεργαστεί με την Εθνική Σχολή Κινηματογράφου της Δανίας ως καθηγήτρια του προγράμματος animation.


  Cast & Crew

  • σκηνοθεσία: Tone Tarding
  • πρωτότυπη γλώσσα:  Δανέζικα
  elGreek