Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Πρόσκληση συμμετοχής στο stop motion animation εργαστήριο «Ο καρυοθραύστης»

Πρόσκληση συμμετοχής στο stop motion animation εργαστήριο «Ο καρυοθραύστης»

  Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους πραγματοποιεί εργαστήριο stop motion animation σε συνεργασία με τις Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής προσκαλούν μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού σε ένα νέο βιωματικό εργαστήριο εισαγωγής στα κινούμενα σχέδια.  Το stop motion animation εργαστήριο Ο καρυοθραύστης θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Δεκεμβρίου 2021 στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

  Με βασικό εργαλείο το animation box του Έρλινγκ Έρικσον και κάποιες απλές εφαρμογές, οι μαθητές και οι μαθήτριες αφηγούνται μια σύντομη ιστορία σε δύο ή τρεις διαστάσεις, χρησιμοποιώντας απλές τεχνικές (cut out animation, claymation, δισδιάστατη ζωγραφική).

  Με έμπνευση από το μπαλέτο Ο καρυοθραύστης, οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν ένα μικρό stop motion animation με την καθοδήγηση της ομάδας του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά & για Νέους.

  Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο εργαστήριο Ο καρυοθραύστης γίνεται αποκλειστικά μέσω της φόρμας που θα βρείτε εδώ

  Ημέρες εργαστηρίου: 18 & 19 Δεκεμβρίου 2021

  Ώρες εργαστηρίου: 10:00 – 13:00

  Ηλικίες: 12 μαθητές/τριες Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού

  Υπεύθυνος εργαστηρίου: θ.α.

  Εγγραφές από 1/12:  education@nationalopera.gr

  Η συμμετοχή αφορά ολόκληρο τον κύκλο του εργαστηρίου

  Μέγας Δωρητής Εκπαιδευτικών & Κοινωνικών Δράσεων ΕΛΣ
  isn logo

  elGreek