Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

  Inventing tomorrow

  ΗΠΑ, Ινδία, Ινδονησία, Μεξικό / Έγχρωμη / 105′ / 2018

  Η Ήρα ζει με την οικογένειά της σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια μιας “εκπαίδευσης” υπό την επίβλεψη του πατέρα της, που έχει μια πολύ προσωπική αντίληψη περί ζωής, θα βιώσει μια από τις πιο δυνατές εμπειρίες της παιδικής της ηλικίας.

  Laura Nix

  Κινηματογραφίστρια με έδρα το Λος Άντζελες, είναι ιδιοκτήτρια της Felt Films, μιας εταιρείας παραγωγής ντοκιμαντέρ μικρού και μεγάλου μήκους. Οι ταινίες της έχουν διαγωνιστεί σε κάποια από τα σημαντικότερα φεστιβάλ (Toronto Film Festival, Berlinale, IDFA) και έχουν πάρει εξαιρετικές κριτικές από έντυπα όπως οι New York Times, το Variety, το Indiewire και το Time Out London. Η δουλειά της έχει προβληθεί μέσα από διάφορες πλατφόρμες, όπως το New York Times Op-Docs και σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς παγκοσμίως (Al Jazeera Arabic, PBS, HBO, Arte, ZDF, VPRO, CBC, NHK, Canal+, IFC). Για τη δουλειά της έχει πάρει υποστήριξη από πολλούς θεσμούς και ιδρύματα (Bertha Foundation, BritDoc, Cal Humanities, COBO Fund, the Danish Film Institute, the Redford Center, and the Sundance Documentary Fund). Είναι υπότροφος των προγραμμάτων MacDowell Colony, Film Independent και Independent Feature Project, και αυτή τη στιγμή λειτουργεί ως ειδική σύμβουλος του προγράμματος American Film Showcase της Διεύθυνσης Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Υποθέσεων του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών.


  Cast & Crew

  • σκηνοθεσία: Laura Nix
  • Φωτογραφία: Martina Radwan
  • Μοντάζ: Helen Kearns
  • Μουσική: Laura Karpman
  • Σχεδιασμός Ήχου: Leff Lefferts, Giles Khan, Carlos Valdez Berrueto
  • Ερμηνείες: Jared Goodwin, Sahithi Pingali, Shofi Latifah Nuha Anfaresi, Intan Utami Putri, Jesús Alfonso Martínez Aranda, José Manuel Elizalde Esparza, Fernando Miguel Sánchez Villalobos
  • Παραγωγός: Diane Becker, Melanie Miller, Laura Nix
  • πρωτότυπη γλώσσα:  Αγγλικά
  elGreek