Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ηλιοτρόπιο

Ηλιοτρόπιο

    Sunflower / Tournesol

    Ρωσία / Russia, 4′, 2023

    προτεινόμενη ηλικία: 5+

    Ένα ηλιοτρόπιο διαφορετικό από τα άλλα επιλέγει να δει με άλλο μάτι τον κόσμο γύρω του και ανακαλύπτει ένα εντελώς διαφορετικό σύμπαν.

    Natalia Chernysheva

    Σπούδασε Animation στην Κρατική Ακαδημία Αρχιτεκτονικής και Τεχνών Ural, όπου σκηνοθέτησε την ταινία Snowflake (2012). Στη συνέχεια πήγε στη Γαλλία για να φοιτήσει στη Σχολή Animation La Poudrière, όπου σκηνοθέτησε το The Return (2013) και την πτυχιακή της ταινία, Two Friends (2014). Συμμετείχε στο πρόγραμμα φιλοξενίας καλλιτεχνών Animation Artist in Residence Tokyo 2015, όπου εργάστηκε για την ταινία της Spiderweb. Το 2018, σκηνοθέτησε το The Lost Garden για τη συλλογή Fresh Out of School, βασισμένη σε ποιήματα του Κλοντ Ρουά.


    Cast & Crew

    • σκηνοθεσία: Natalia Chernysheva
    • σενάριο: Natalia Chernysheva, Kalina Svejin
    • μοντάζ: Natalia Chernysheva
    • animation: Iouri Tcherenkov
    • μουσική: Artem Fadeev
    • ήχος: Artem Fadeev

    • παραγωγός: Reginald de Guillebon, Vladimir Gasiev
    • εταιρεία παραγωγής: Folimage, Pchela
    • πρωτότυπη γλώσσα: Χωρίς Διαλόγους / No Dialogue

    Φιλμογραφία

    • The Lost Garden (2018)
    • Spiderweb (2014)
    • Two Friends (2014)
    • The Return (2013)
    • Snowflake (2012)
    elGreek