Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Σταφίδας Εγκώμιον – ΓΕΛ Βούναργου

Σταφίδας Εγκώμιον – ΓΕΛ Βούναργου

  Documentary, 10’18”
  ΓΕΛ Βούναργου
  7-11 Νοεμβρίου 2022

  Υπεύθυνος Εργαστηρίου: Νίκος Αναγνωστόπουλος, σκηνοθέτης
  Υπεύθυνος εκπαιδευτικός: Δημητρουλόπουλος Γιώργος
  Μοντάζ: Νίκος Αναγνωστόπουλος

  Διευθυντής Σχολείου: Λύγκας Κώστας

  Έλαβαν μέρος οι μαθητές και οι μαθήτριες (με αλφαβητική σειρά): Αντωνέλος Νικόλαος, Βόικος Κωνσταντίνος, Γεωργόπουλος Αθανάσιος, Γκοροβέλλι Αντριάνα, Γκοροβέλλι Ελένη, Δημοπούλου Βικτώρια, Θεοδωροπούλου Σουσσάνα, Κανελλόπουλος Διονύσιος, Κανελλοπούλου Δήμητρα, Καραχάλιος Δημήτριος, Ροκανά Ειρήνη, Σωτηρόπουλος Σωτήριος.

  Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τους με τις συνεντεύξεις που μας παραχώρησαν ευγενικά: κ. Στασινόπουλο Αντώνιο από το Βούναργο, κ. Σωτηρόπουλο Σωτήριο από το Βούναργο, κ. Δημητρουλόπουλο Ιωάννη από την Βροχίτσα, κ. Κανελλόπουλο Γρηγόριο από την Κορυφή, κα. Ροκανά Ειρήνη από τον Ελαιώνα, κ. Ροκανά Κωνσταντίνο από τον Ελαιώνα, κ. Θεοδωρόπουλο Αδαμάντιο από το Βούναργο, κ. Θεοδωρόπουλο Ανδρέα από το Βούναργο.

  Ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή τους στην ιστορική έρευνα, με την παραχώρηση φωτογραφιών και αρχειακού υλικού.

  Το κινηματογραφικό εργαστήριο ντοκιμαντέρ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Ο μαύρος χρυσός της Ηλείας – Η προφορική ιστορία της κορινθιακής σταφίδας και η κινηματογραφική καταγραφή της» του Νεανικού Πλάνου, υπό την αιγίδα και με τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

  Σχεδιασμός, οργάνωση και διαχείριση εκπ. προγράμματος Κώστας Κορρές

  Παραγωγή Νεανικό Πλάνο και Φεστιβάλ Ολυμπίας, 2022

  elGreek