Skip to content
Home » Ο Χάρος Τζί στη Θάλασσα

Ο Χάρος Τζί στη Θάλασσα

    Dji Death Sails

    Μολδαβία / Έγχρωμη / 5′ / 2014

    Ο Dji είναι ένας τρομερά άτυχος χάρος, όχι και τόσο καλός στην δουλειά του. Αυτή τη φορά πρέπει να πάρει την ψυχή ενός πειρατή που βρίσκεται στη μέση του ωκεανού, αλλά αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται.

    Dmitri Voloshin

    Παραγωγός και σκηνοθέτης. Γεννήθηκε στην Ουκρανία το 1974. Το 2002 ίδρυσε την εταιρεία «Simpals», που ξεκίνησε ως μια μικρή ομάδα δύο ανθρώπων που ειδικεύονταν στις υπηρεσίες διαδικτύου και τα τρισδιάστατα γρα-φικά. Τώρα το στούντιο animation Simpals έχει γίνει το μεγαλύτερο στούντιο ψηφιακών γραφικών και animation της Μολδαβίας. Το έργο του περιλαμβάνει δεκάδες βιντεοκλίπ, πάνω από 100 διαφημίσεις και 5 τρισδιάστατα animation μικρού μήκους


    Cast & Crew

    • direction: Dmitri Voloshin
    • Screenplay: Vadim Novak, Dmitri Voloshin, Serdar Djumaev
    • Editing: Dmitri Voloshin, Denis Kirilyuk
    • Animation: Stanislav Popov, Evgheny Izmailov, Andrey Orehov, Valentin Naku, Emil Lungu

    filmography

    • Baro and Tagar (2009)
    • Gypsy and Death (2009)
    • Santa and Death (2010)
    • Dji. Death Fails (2012)
    • Dji. Death Sails (2014)
    en_USEnglish