Skip to content
Home » Ο Κόσμος του Αύριο

Ο Κόσμος του Αύριο

    World of Tomorrow

    ΗΠΑ / Έγχρωμη / 17′ / 2015

    Ένα κοριτσάκι κάνει ένα ψυχεδελικό ταξίδι στο μακρινό μέλλον του.

    Don Hertzfeldt

    Υποψήφιος για Όσκαρ ανεξάρτητος αμερικανός κινηματογραφιστής. Στη φιλμογραφία του συγκαταλέγονται It’s Such a Beautiful Day, The Meaning of Life, Billy’s Balloon, και Rejected. Το έργο του έχει προβληθεί σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει τιμηθεί με πάνω από 200 βραβεία, και πρόσφατα εμφανίστηκε ως γκεστ σταρ στους Simpsons. Έπτά από τις ταινίες του έχουν προβληθεί στο διαγωνιστικό τμήμα του Sundance Film Festival, όπου είναι ο μοναδικός σκηνοθέτης που έχει κερδίσει το Μεγάλο Βραβείο της Έπιτροπής στην κατη-γορία Ταινιών Μικρού Μήκους δύο φορές. Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του με τίτλο It’s Such a Beautiful Day, χαρακτηρίστηκε από πολλούς κριτικούς ως μια από τις Δέκα Καλύτερες Ταινίες του 2012. Tο World of Tomorrow αποτελεί την πρώτη αποκλειστικά ψηφιακή δημιουργία του σκηνοθέτη


    Cast & Crew

    • direction: Don Hertzfeldt
    • Screenplay: Don Hertzfeldt
    • Cinematography: Don Hertzfeldt
    • Editing: Don Hertzfeldt
    • Sound Design: Don Hertzfeldt
    • producer:: Don Hertzfeldt, Bitter Films

    filmography

    • World of Tomorrow (2014)
    • The Simpsons (2014)
    • It’s Such a Beautiful Day (2012)
    • It’s Such a Beautiful Day (2011)
    • Wisdom Teeth (2010)
    • I Am So Proud of You (2008)
    • Everything will be OK (2006)
    • The Meaning of Life (2005)
    • Rejected (2000)
    • Billy’s Balloon (1998)
    • Lily and Jim (1997)
    • Genre (1996)
    • Ah, L’Amour (1995)
    en_USEnglish