Skip to content
Home » Πόσο πολύ, όχι πολύ

Πόσο πολύ, όχι πολύ

    How long, not long

    Δανία / Έγχρωμη / 5′ / 2016

    Αυτό το εικαστικό ταξίδι μας προκαλεί να σκεφτούμε ένα οικουμενικό συνταίριασμα, που δεν περιορίζεται στα όρια μιας πόλης, μιας περιοχής, μιας χώρας, σε μια εποχή κατά την οποία, η ξενοφοβία, ο εθνικισμός κι η μισαλλοδοξία βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.

    Michelle Kranot
    Uri Kranot

    Η Michelle κι ο Uri Kranot είναι ανεξάρτητοι κινηματογραφιστές ταινιών animation. Κι οι δυο τους διδάσκουν την τέχνη του animation, στο Eργαστήριο Animation της Δανίας. Έχουν παρουσιάσει πολλά βραβευμένα φιλμ μικρού μήκους. Η Michelle κι ο Uri επίσης διευθύνουν το AniDox:Lab, ένα πανευρωπαϊκό εργαστήριο αφιερωμένο στη δημιουργία ντοκιμαντέρ animation.


    Cast & Crew

    • direction: Michelle Kranot, Uri Kranot
    • Screenplay: Michelle Kranot, Uri Kranot, Erik Gandini
    • Cinematography: Michelle Kranot, Uri Kranot
    • Editing: Michelle Kranot, Uri Kranot
    • producer:: Michelle Kranot, Uri Kranot

    filmography

    • Black tape (2014)
    • Hollow land (2013)
    • White tape (2010)
    • The heart of Amos Klein (2008)
    • God on our side (2005)
    • Fallout (2003)
    • Ducks (2002)
    • Avinu Malkenu (2001)
    en_USEnglish