Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Παιδιά

Παιδιά

    Kinders

    Αυστρία / Έγχρωμη / 95′ / 2016

    Το “Kinders” είναι ένα ντοκιμαντέρ για την κρυμμένη δύναμη, τη δημιουργικότητα, τη δύναμη της μουσικής και το πιθανό μέλλον της κοινωνίας. Για έναν μουσικό κόσμο που θα είναι πιο ανοιχτός και πιο πλούσιος από τον κόσμο που προέρχονται τα παιδιά, για ένα κόσμο όπου θα μάθουν να εμπιστεύονται τον εαυτό τους. Για έναν κόσμο που θα τους δίνει την ευκαιρίανα ακούγονται και να βλέπονται στην καθημερινότητα τους και όπου οι ανάγκες τους θα είναι σεβαστές.

    Arash T. Riahi
    Arman T. Riahi

    Ο Arash T. Riahi γεννήθηκε το 1972 στο Ιράν. Είναι συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός. Σπούδασε Κινηματογράφο και Εικαστικές Τέχνες και εργάζεται στην Αυστριακή Ραδιοτηλεόραση (ORF) σαν ανεξάρτητος συνεργάτης. Η πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους “For a moment, freedom” ήταν η Αυστριακή συμμετοχή στα Όσκαρ του 2010. Ο Arman T. Riahi γεννήθηκε στο Ιράν. Σπούδασε τεχνολογία μέσων ενημέρωσης και εργάστηκε σαν γραφίστας στο Λονδίνο και τη Βιέννη. Το 2005 ξεκίνησε σαν σκηνοθέτης στην Austrian Broadcasting Corporation.. Ο Armani εργάζεται ως ανεξάρτητος σκηνοθέτης και συγγραφέας για διάφορες εταιρείες παραγωγής ταινιών στη Βιέννη.


    Cast & Crew

    • direction: Arash T. Riahi, Arman T. Riahi
    • Screenplay: Arash T. Riahi, Arman T. Riahi
    • Cinematography: Mario Minichmayr, Riahi Brothers
    • Editing: David Arno Schwaiger
    • Sound Design: Atanas Tcholakov
    • producer:: Arash T. Riahi, Karin C. Berger, Sabine Gruber
    • original language:  Γερμανικά, Βόσνια, Αγγλικά, Τούρκικα

    Filmography

    • Arash T. Riahi
    • Everyday Rebellion (2013)
    • That has been bothering me the whole time (2013)
    • This Human World (2013)
    • Everything will not be fine (2012)
    • Arman T. Riahi
    • The Migrumpies (2017)
    • Neue Wiener (2013)
    • Everyday Rebellion (2013)
    • Africa Race (2012)
    • Schwarzkopf (2011)
    en_USEnglish