Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Flash Forward: Παναγιώτης Χριστοφιλέας

Flash Forward: Παναγιώτης Χριστοφιλέας

  animator, Ελλάδα, 22 ετών

  Ζει στην Αθήνα και ασχολείται με το Animation και τον Κινηματογράφο από την ηλικία των 15 χρόνων. Γνωστός για την ιντερνετική σειρά “Καφρούμπες”, την ταινία μικρού μήκους “Ρουτίνα” και τα Μουσικά Video Clip του, έχει αρχίσει ήδη να αφήνει το στίγμα του στον χώρο της τέχνης, και συγκεκριμένα στον κλάδο του animation. Έχοντας συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάτρου και της μουσικής, έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο στιλ επάνω στην ψευδαίσθηση της κινούμενης εικόνας, επιδιώκοντας να φέρει κάτι καινούργιο και να επαναστατήσει με τον δικό του χαρακτήρα.

  Ο Παναγιώτης είναι παιδί της Camera Zizanio.

  Η ταινία του “Ρουτίνα”, την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε ο ίδιος και τη γύρισε μαζί με συμμαθητές του στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο του Αιγάλεω, έλαβε το Βραβείο Νίκου Καβουκίδη στην 18η Camera Zizanio (2018).

  Το 2019 εκπροσώπησε την Camera Zizanio στο φεστιβάλ του Odense της Δανίας, ενώ είχε την ευθύνη της παραγωγής του εργαστηρίου Daily News στο 22ο Φεστιβάλ Ολυμπίας.

  Από την ίδια χρονιά σπουδάζει στο Τμήμα Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

  Για τη συμμετοχή του στο φετινό Flash Forward, ο Παναγιώτης ετοίμασε ένα εισαγωγικό βίντεο για τα Ζιζάνιά μας, όπου εξηγεί και προτρέπει να πιάσεις κι εσύ τα ψηφιακά εργαλεία του σήμερα για να γίνεις animator!

  en_USEnglish