Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Επιμορφωτική Διημερίδα Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης A’ Αθήνας

Επιμορφωτική Διημερίδα Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης A’ Αθήνας

  Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων Α΄ Αθήνας σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και την Camera Zizanio, διοργανώνουν Διημερίδα με τίτλο:

  «Η αξιοποίηση του κινηματογράφου στο σχολικό περιβάλλον»

  Η Διημερίδα περιλαμβάνει την επιμόρφωση εκπαιδευτικών πάνω σε θέματα Οπτικοακουστικού Αλφαβητισμού την πρώτη ημέρα, με την προβολή και ανάλυση της βραβευμένης ταινίας Μπλάνκα και την παρουσίαση του εκπαιδευτικού της φακέλου εγκεκριμένου από το Ι.Ε.Π. και εισηγήσεις από θεωρητικούς του κινηματογράφου και ακαδημαϊκούς εγνωσμένου κύρους. Κατά την δεύτερη ημέρα παρουσιάζονται παραδείγματα ταινιών νεανικής οπτικοακουστικής δημιουργίας από κινηματογραφιστές οι οποίοι έχουν οργανώσει εργαστήρια κινηματογραφικής εκπαίδευσης στο σχολικό περιβάλλον.

  Η Διημερίδα θα λάβει χώρα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Ιερά Οδός 48 και Μ. Αλεξάνδρου 134-136, Κεραμεικός, Αθήνα, Δευτέρα 1 και Τρίτη 2 Απριλίου και ώρες 17:00-21:00.

  Όσοι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄Αθήνας ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά στο 2107700690 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση grpolit@dide-a-ath.att.sch.gr

  Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε δηλώστε συμμετοχή εγκαίρως.

  Το πρόγραμμα της διημερίδας σε PDF
  Λήψη

   

   

  elGreek