Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Συνάντηση ανταλλαγής απόψεων με εκπαιδευτικούς

Συνάντηση ανταλλαγής απόψεων με εκπαιδευτικούς

  Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους σας προσκαλεί σε μια συνάντηση ανταλλαγής απόψεων την Κυριακή 15 Μαΐου και ώρες 11:00 – 14:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στον Πύργο (είσοδος από 28ης Οκτωβρίου).

  Στη συνάντηση αυτή, που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Ηλείας και στην οποία θα παραβρεθεί όλη η Ομάδα των στελεχών μας, το Φεστιβάλ θα δώσει ένα πρώτο περίγραμμα των δράσεων κινηματογραφικής εκπαίδευσης ενόψει της 25ης επετειακής διοργάνωσης του προσεχούς Δεκεμβρίου, κυρίως, όμως επιθυμεί να σας δώσει το λόγο και ν’ ακούσει τις δικές σας απόψεις και προτάσεις.

  Αν και πασχίζουμε διαρκώς η σχέση μεταξύ Φεστιβάλ, Εκπαιδευτικών και Παιδιών να παραμένει ζωντανή όλο τον χρόνο, αυτό δεν είναι πάντοτε εφικτό. Με τη συνάντηση αυτή φιλοδοξούμε να δοθεί χώρος και χρόνος για να ακουστούν ιδέες, προτάσεις, παρατηρήσεις και σκέψεις από τους εκπαιδευτικούς του νομού, που εδώ και 25 χρόνια στηρίζουν έμπρακτα το έργο μας. Σχεδιάζουμε δε, οι συναντήσεις αυτές να λάβουν στο μέλλον έναν τακτικό χαρακτήρα, ώστε να συντονίζουμε τον βηματισμό μας.

  Σας περιμένουμε με ξυσμένα τα μολύβια και φορτισμένους τους υπολογιστές μας για να καταγράψουμε
  ό,τι έχετε να μας πείτε, αλλά και για να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας!

  Δημήτρης Σπύρου, καλλιτεχνικός διευθυντής

  elGreek