Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Περισσότερα βραβεία για το 1ο “Creative Ideas” Pitching Lab

Περισσότερα βραβεία για το 1ο “Creative Ideas” Pitching Lab

  Το Φεστιβάλ Ολυμπίας διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά το “Creative Ideas” Pitching Lab, για την ανάπτυξη ιδέας για τη δημιουργία ταινίας μικρού μήκους για παιδιά και νέους.

  Η ανοιχτή πρόσκληση για κατάθεση προτάσεων από κινηματογραφιστές έληξε στις 20 Νοεμβρίου και με χαρά ανακοινώνουμε πως υποβλήθηκαν 30 προτάσεις για ταινίες μικρού μήκους μυθοπλασίας, animation και ντοκιμαντέρ.

  Οι επιλεχθείσες προτάσεις θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 26/11 και οι δημιουργοί τους θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στο Pitching Lab στον Πύργο, 1-4/12.

  Μετά την αρχική μας ανακοίνωση, την πρωτοβουλία του Φεστιβάλ Ολυμπίας για το Pitching Lab αγκάλιασαν κι άλλοι φορείς. Έτσι, βραβεία θα δοθούν τελικά στις δύο καλύτερες ιδέες. Οι δημιουργοί τους θα λάβουν τα εξής ισότιμα βραβεία:

  Βραβείο ΕΡΤ AE
  Χρηματοδότηση 3.000 ευρώ, για την ενθάρρυνση των περαιτέρω βημάτων για την πραγματοποίηση της ταινίας.
  Το Νεανικό Πλάνο προσφέρει υποστήριξη στις ενέργειες προώθησης της παραγωγής (φάκελος, μεταφράσεις, διεθνής επικοινωνία) και τον υποτιτλισμό της ταινίας.
  Η εταιρεία SteFilm προσφέρει δωρεάν Post production (Color Correction, μίξη ήχου stereo, DCP Mastering).

  Βραβείο Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου
  Χρηματοδότηση 3.000 ευρώ για την ενθάρρυνση των περαιτέρω βημάτων για την πραγματοποίηση της ταινίας.
  Το Νεανικό Πλάνο προσφέρει υποστήριξη στις ενέργειες προώθησης της παραγωγής (φάκελος, μεταφράσεις, διεθνής επικοινωνία) και τον υποτιτλισμό της ταινίας.
  Η εταιρεία Authorwave προσφέρει δωρεάν Post production (Color Correction, μίξη ήχου stereo, DCP Mastering).

  elGreek