Skip to content
Home » Το μπαλκόνι

Το μπαλκόνι

    The Balcony

    Ηνωμένο Βασίλειο / Έγχρωμη / 17′ / 2015

    Η Τίνα, μια ανήσυχη έφηβη, έλκεται από την Ντάνα, ένα κορίτσι από το Αφγανιστάν, το οποίο (όπως μαθαίνουμε από την Τίνα) είναι θύμα της καταπίεσης του τοξικομανή πατέρα της, Καρίμ. Αρχικά, εμπιστευόμαστε την Τίνα και θαυμάζουμε τον τρόπο με τον οποίο προστατεύει τη Ντάνα από τους συμμαθητές της και από τις βίαιες καταστάσεις που αντιμετωπίζει. Όμως, καθώς παρακολουθούμε τη φιλία τους να ανθίζει, αρχίζουμε να υποψιαζόμαστε ότι κάτι δεν πάει καλά.

    Toby Fell-Holden

    Βρετανός σεναριογράφος και σκηνοθέτης, με έδρα το Λονδίνο. Αποφοίτησε από το τμήμα κινηματογράφου του πανεπιστημίου Κολούμπια το 2013 και έχει bachelor στη Φιλοσοφία, την Πολιτική και τα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Το ‘Little Shadow’, η πτυχιακή του ταινία, ήταν υποψήφια για τα BAFTA και προτάθηκε για βράβευση από την Casting Society of America (CSA). Έχει κερδίσει υποτροφίες από το Moving Picture Institute και την Academy of Motion Picture Arts Sciences. Σήμερα εργάζεται στην ανάπτυξη σεναρίου, μαζί με τον σκηνοθέτη Ραμίν Μπαχρανί και τον παραγωγό Αφολάμπι Κούτι.


    Cast & Crew

    • direction: Toby Fell-Holden
    • Screenplay: Toby Fell-Holden
    • Cinematography: Brian Fawcett
    • Editing: Matteo Bini
    • Sound Design: Rob Szeliga
    • Film Cast: Charlotte Beaumont, Genevieve Dunne, Umit Ulgen, Natalie Caswell, Simon Meacock, Mika Simmons, Hebe Beardsall
    • producer:: Tom Kimberley, Ali Mansuri

    filmography

    • Balcony (2015)
    • Subordinate (2014)
    • Little Shadow (2013)
    • Blackwood (2012)
    • Walking the Dog (2009)
    • Nova Scotia (2009)
    en_USEnglish