Skip to content
Home » Αυτό που απομένει… είναι το Μερμανάτ

Αυτό που απομένει… είναι το Μερμανάτ

    Geride Kalan… ‘Mermanat’

    Τουρκία / Έγχρωμη / 46′ / 2015

    Η ιστορία αυτών που μένουν πίσω, από αυτούς που φεύγουν… Διασχίζοντας απόκρημνα βουνά, μπορεί να φτάσει κανείς σε ένα τυπικό χωριό της Μαύρης Θάλασσας, το Μερμανάτ, 40 χιλιόμετρα μακριά από το Ρίζε. Το χωριό βρίσκεται σε μια περιοχή που εγκαταλείπεται από τους κατοίκους της, καθώς δεν υπάρχουν αρκετές καλλιεργήσιμες εκτάσεις. Τρεις διαφορετικές ιστορίες των ανθρώπων που έμειναν, πίσω από αυτούς που έφυγαν.

    Zeynep Gülru Keçeciler

    Η Zeynep Gülru Keçeciler γεννήθηκε στην Κόνια της Τουρκίας το 1974. Αποφοίτησε από τη Σχολή Επικοινωνίας της Άγκυρας το 1996, τμήμα Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης. Την ίδια χρονιά αρχίζει να εργάζεται για την Τουρκική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (TRT), στη διεύθυνση προγραμμάτων τεκμηρίωσης. Το 1998, ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της Μάστερ στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, με αντικείμενο την Πολιτική Μέσων Mαζικής Ενημέρωσης σε πολυπολιτισμικές κοινωνίες. Αργότερα επέστρεψε στο TRT και συνέχισε τη δουλειά της στον ίδιο τομέα. Από το 2001, εργάζεται στο TRT ως παραγωγός. Υπογράφει την παραγωγή σε πολλά ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικά προγράμματα.


    Cast & Crew

    • direction: Zeynep Gülru Keçeciler
    • Cinematography: Ahmet Hamdi Ferah
    • Editing: Berkay Ferah
    • music: Bora Taştan
    • Film Cast: Mama Νokta, Damla, Bahri, Ayşer
    • producer:: Zeynep Gülru Keçeciler

    filmography

    • What Remains is Mermanat (2015)
    • The Wrong end Of The Stick… (2014)
    • Drina Bridge (2013)
    • Secret of the Mirror (2012)
    • Sultan II. Abdülhamid – The Last Sovereign of the Three Continents (2011)
    • Reflections of Reality (2010)
    • CemalKamacı -A Lifetime in the Ring (2009)
    • Festivity Children (2008)
    • Turkish Armenian Question In Terms of Historical Evidences (2007)
    • Asala Murders (2006)
    • Life at the Border (2005)
    • Distant Color Harmony (2004)
    en_USEnglish